Vihannestukku

Toimitamme asiakkaillemme tilausten mukaan korkealuokkaisia tuotteita. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat perunat ja juurekset, tomaatit, kurkut ja muut vihannekset, salaatit, yrtit, idut, sienet sekä hedelmät ja marjat.

Parhaan laadun takaamiseksi suurin osa tuotteista hankitaan suoraan tuottajilta. Arvostamme erityisesti paikallisten pientuottajien tuotteita. Kotimaisen sesongin ulkopuolella vihannekset tulevat pääosin Euroopasta. Valikoimissamme on myös tuotteita eri puolilta maailmaa.

Arvostamme erityisesti paikallisten pientuottajien tuotteita.

Perunapakkaamo

Suomessa syödään perunoita reilut 60 kiloa henkeä kohden vuodessa. Veljekset Kitola Oy on yksi Suomen suurimmista perunan pakkaajista ja toimittaa valtaosan varsinaissuomalaisten ruokakauppojen myymästä ruokaperunasta.

Uuden sadon ensimmäiset kotimaiset kesäperunat tuotetaan Turun saaristossa, ja varhaisperunasadon valmistuessa siirrytään hiljalleen myös pohjoisempaa tuotantoa kohti. Uuden sadon perunat käsitellään ja pakataan samana päivänä kun ne saapuvat viljelijöiltä, jotta kuluttajat saavat säilytykselle herkät uudet perunat ruokapöytään mahdollisimman nopeasti.

Peruna saapuu viljelijöiltä hyvin hengittävissä puulaatikoissa tai suursäkeissä ja ne varastoidaan nykyaikaisissa kylmiöissä +4 asteen lämpötilassa. Varastot on valaistu tarkoitukseen kehitetyllä vihreällä valolla, jotta peruna säilyy vihertymättä koko varastokauden.

Uudistettu perunan käsittely- ja pakkauslinjamme on yksi Suomen moderneimmista ja tehokkaimmista. Pakkaamossamme on käytetty uusinta teknologiaa, jotta pakkaaminen olisi mahdollisimman hellävaraista ja tehokasta.

Vihannespakkaamo

Pakkaamme sekä vihanneksia että palapakattuja hedelmiä omassa pakkaamossamme Nousiaisissa. Olemme panostaneet moderneihin laitteistoihin, jotta tuotteiden tuoreus ja säilyvyys olisivat optimaaliset loppukäyttäjälle asti.

Meillä on laaja valikoima pakattuja hedelmiä ja vihanneksia ympäri vuoden. Kesällä erilaiset melonit ja salaatit ovat parhaimmillaan; hyvänä esimerkkinä Kitola Premium -merkitty rapea jääsalaatti, joka tulee kesäisin tarkoin valituilta salaatinviljelijöiltämme ja pakataan meillä hengittävään salaattipussiin. Valitsemme jokaiselle tuotteelle parhaan mahdollisen myyntipakkauksen. Pakkaus ja tarkoin määritelty säilyvyysaika takaavat pakkaamotuotteidemme laadun asiakkaillemme.

Toimitamme pakatut tuotteemme pääosin 24 tunnin toimitusajalla, mikä varmistaa tuoreuden. Modernissa vihannespakkaamossamme on mahdollisuus pakata hyvinkin erilaisia tuotteita myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kuljetuspalvelut

Tarjoamme korkealuokkaista kuljetuspalvelua asiakkaillemme. Nopeat ja täsmälliset kuljetukset ovat meille kunnia-asia. Kuljetuskalustomme on monipuolinen ja soveltuu erityisesti elintarvikekuljetuksiin.

Tuoretuotteiden kuljetus on erikoisalaamme ja puhdas, lämpösäädelty kalustomme sekä laaja yhteistyöverkostomme takaavat katkeamattoman kylmäketjun. Kun toimitusketju tuottajalta ruokapöytään on lyhyt, pysyvät tuotteet varmasti tuoreina ja herkullisina. Oma terminaalimme Nousiaisissa on erikoistunut tuoretuotteiden säilytykseen ja toimii kuljetuspalveluidemme tukikohtana. Kuljetuspalvelumme kattaa koko Varsinais-Suomen ja tarpeen vaatiessa koko Suomen! Tarjoamme kuljetuspalveluita niin yrityksille, viljelijöille kuin tukkuliikkeillekin. Kysy lisää kuljetuspäälliköltämme Mari Ahokkaalta 040-8211211.