HoReCa

Meiltä löydät ammattilaiskeittiöön tarvittavat tuoreet raaka-aineet. Jos tarvitsette jotain mitä ei palveluistamme löydy, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä. Me löydämme ratkaisun ja pystymme varmasti tarjoamaan teille joustavaa ja kauaskantoista yhteistyötä.

Valmistamme kaikki pilkotut tuotteet vasta tilausten saavuttua. Emme siis tee mitään valmiiksi odottamaan myyntiä, koska haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman tuoreet raaka-aineet.

__

Sisaryrityksemme EverDeli valmistaa osan pilkotuista tuotteista.

Valttejamme ovat korkea laatu, toimitusvarmuus, lyhyt ketju tuottajalta kuluttajalle ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Menu

Meiltä löytyy ympäri vuoden paljon kotimaisia vihanneksia. Tomaattien, kurkkujen ja sipulien lisäksi valikoimastamme löytyy mm. kaalit, perunat, yrtit ja juurekset. Herkku- ja siitakesienet ovat aina saatavilla kotimaisina.

Pääsääntöisesti kaikki varhaisvihannekset tulevat meille suoraan paikallisilta pienviljelijöiltä. Varhaistuotteista kysytyimpiä ovat mm. nippusipulit, uudet perunat, porkkananiput, varhaiskaali ja avomaan kurkku. Kun kesäkausi alkaa niin meiltä löytyy kotimaisia tuotteita joka lähtöön. Kesällä vain harva vihannes on muualta kuin Suomesta.

Valikoimissa on sesongin mukaan niin suomalaisia kuin ulkolaisia hedelmiä ja marjoja ja esimerkiksi omenoiden ja päärynöiden suosio on suuressa kasvussa.

Tilaus ja kuljetus

Tilaukset voit jättää parhaalla katsomallasi tavalla arkisin joko puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@kitola.fi. Toimitukset Turun talousalueelle sekä lähiympäristöön tarvittaessa useastikin päivässä. Kysy lisää myynnistä.

Ota yhteyttä:

Markus Aho
040 557 1030 
020 779 0909
markus.aho@kitola.fi

 

Arto Turunen
040-8323020
0207790904
arto.turunen@kitola.fi

tilaukset@kitola.fi
020 779 0900